Repulsive Vision - Necrovictology cover

Repulsive Vision – Necrovictology

Posted by
Du kan læse dette indlæg på 2 minutter.

Repulsive Vision – Necrovictology

Så blev det tid til endnu en anmeldelse, tilsendt fra Emanzipation Productions. Når man tænker på at de blev genfødt tidligere i år, er det krafteddeme gået hurtigt med at få stablet et solidt katalog på benene. 

Jeg kan altid være lidt nervøs for, når et label udsender så meget musik, at man slækker lidt på kvaliteten af det udgivne. Men indtil videre har jeg givet deres bands en solid score, og Emanzipation-signede Puteraeon har, indtil videre, lavet 2020’s bedste dødsmetalskive, skulle man spørge mig.

Fuld skrald på brutaliteten

Umiddelbart lader alt jo til at være ganske hæderligt hos Repulsive Vision. Fuld smæk på fra starten og en rimelig sprød lyd, som stadigvæk lyder lidt skramlet. Vi får en lille intro, der fortæller os at nu er pladen i gang, og så er det ellers derudaf med 100 km/t. 

De første par numre er hurtigt overståede, forstået på den måde at de klasker dig i hovedet gentagne gange hver især. Vokalen der bliver leveret af Matt Davidson er bundsolid og mega brutal – hvilket jo må siges at være et stort plus, når det gælder dødsmetalgenren. Den bliver dubbet en masse fede steder, og den har en rigtig fed placering i mixet.

Repulsive Vision-band

Ensformig gaspedal

Gaspedalen er trådt godt i bund hele tiden, og man får knapt nok tid til at trække vejret. Og det er også der, det falder lidt til jorden for mig. Som lytter har jeg brug for at få lov til lige at samle tankerne ind imellem, og der er Repulsive Vision altså bare 100% nådesløse. Det gør at det samlede indtryk for mig, ender med at blive en kende ensformigt. Det er begrænset, hvor meget forskel man kan kende på blastbeat nummer 44 og blastbeat nummer 3819. Og det er ærgerligt, for jeg tror virkelig godt at de kunne skrue et tonstungt nummer sammen, der ville få nakker over størstedelen af det centrale europa til at knække noget så grufuldt. De demonstrerer det rigtig godt på pladsens sidste nummer “To delve the depths”, hvor det for en alt for kort bemærkning bliver tungt. Det kunne være sååå fedt hvis de blev lidt tungere.

Repulsive vision kan deres shit, ingen tvivl om det. De er teknisk vildt dygtige musikere, og rigtig gode til at skrue numre sammen. Jeg savner bare noget mere alsidighed.

7/10

-Peter Sandvig

Hør dem på Spotify her

Lyt til hele pladen her:

Om anmelderen