KALI - Lake cover

Kali – Lake (EP)

Posted by
Du kan læse dette indlæg på 2 minutter.

Kali – Lake

Vi får tilsendt rigtig mange ting til anmeldelse fra en masse promotionvirksomheder, men vi får altså også tilsendt ting fra helt og aldeles uafhængige kunstnere – og det er fandme noget vi gerne vil støtte.

Kali har sendt os deres debut-ep, og da vi interviewede Polars Collide fremhævede de dem som et band man bestemt burde tjekke ud – så det bliver vi nødt til.

EP’en består af tre numre:

Terror Management Theory

Addict

Lake

Det progessive kommer hurtigt fra start

Man bliver hurtigt introduceret for progressive elementer fra starten af med lidt kringlet guitar og vokal der starter og stopper lidt staccato. Det er skruet godt sammen og drengene ved hvad de gør. Ret hurtigt inde i EP’en kan jeg rigtig godt lide hvad jeg hører!

Vokalerne bliver desværre rigtig tørre at høre på i længden. Forstå mig ret, der er ikke noget i vejen med dem. Jeg er faktisk rigtig glad for den clean vokal, men den er bare mixet utroligt tørt og har, så vidt jeg kan lytte mig frem til, ikke rigtig nogen form for effekt eller lignende på sig og det kan man godt komme til at savne en del da en lækker rumklang og lignende ofte kan løfte en vokal, og dermed et helt nummer, til et langt højere niveau.

KALI band photo

De har godt styr på deres ting, og er gode til at skrive catchy stykker musik. De mangler bare lige det sidste ekstra til virkelig at få det op i gear. Lyden på pladen kunne godt trænge til noget mere finpudsning, men det er lige så meget et spørgsmål om smag og personlige præferencer – jeg kunne godt tænke mig en produktion der gav plads til et større lydbillede i hvert fald.

6.5/10

-Peter Sandvig

Følg KALI på Facebook her

Lyt til KALI på Spotify her:

Om anmelderen