Avarice Reborn in blood cover

Avarice – Reborn in blood

Posted by
Du kan læse dette indlæg på 2 minutter.

Avarice – Reborn in blood

Aarhusianske Avarice udgav den 26. marts deres debut-ep Reborn in Blood og den anmelder vi naturligvis, omend en anelse forsinket.

EP’en er vist udgivet af bandet selv, og det er også dem selv der har stået for promoveringen af samme, så at de har fundet os er vi alligevel imponeret over.

 

Ikke en thrasher

Jeg må indrømme, at min kærlighed til thrash metal normalvis kan ligge på et meget lille sted. Det er sgu nok egentlig kun et band som Sodom der har kunnet få mig til virkelig at mene at thrash er fedt (sorry, not sorry, alle Slayer fanboys), så jeg er spændt på om Avarice kan få mig til at ændre mening.

Det starter jo meget godt med EP’ens første nummer Mortal Coil. Der er en fin lille intro med noget clean-ish guitar, og så ellers nogle Slayer-harmonier. Der er god smæk på, og de kører hårdt på med mange forskellige skift i nummeret for at holde det interessant. Og det virker sgu meget godt – jeg sidder i hvert fald og rocker med, imens jeg skriver denne anmeldelse.

 

Er det ikke ham der fra dem der i Jylland?

Det er jo meget fed, at de har fået selveste dødsmastodonten Scott Jensen til at lave introen til nummeret Dirt and Dust. Jeg synes måske det er lidt for fjollet. Jeg ved godt man ikke skal tage thrash metal for seriøst, og det er da meget cool at høre den umiskendeligt jyske dialekt, men så bliver det bare lidt svært at sidde og tage ondskaben i det efterfølgende musik seriøst.

Avarice er måske for tilbageskuende til min smag. Jeg bliver ikke overrasket på noget tidspunkt i løbet af EP’ens spilletid. Det er nogle cool riffs, men ikke noget der blæser mig direkte bagover som lytter. De er dygtige musikere, og det er tydeligt at de laver noget som de synes er fedt.

Avarice band

Avarice er alligevel ikke dårlige

Okay. Avarice er fede, og Reborn in Blood er en fed EP. Jeg kan godt mærke at jeg aldrig bliver det store thrash-hoved, men Avarice har da været med til at jeg ikke hader alt thrash. Jeg bliver aldrig den store afficionado af genren, men det skal ikke ligge Avarice til last. De spiller fedt, og jeg tror jeg vil synes de er meget federe live.

 

6.5/10

 

Følg Avarice på facebook her

Hør Avarice med Reborn in Blood her:

Om anmelderen