radonmetal logo

Om Radon Metal

Du kan læse dette indlæg på 3 minutter.

“Det’ satme fee!”

Hvis du har hørt førnævnte udtryk til en koncert, eller om en plade, så er du på den rette side (the dark side, tøhø).

 

Der mangler positiv og seriøs fokus på det mere lokale, og i særdeleshed fynske, metalmiljø. Det ønsker vi at gøre noget ved. Der er latterligt meget godt metal derude i undergrunden, som ingen sådan rigtig skriver om. Hvis du ikke hører til blandt de store kendte navne, men “blot” er et lokalt undergrundsband, så har du ikke en chance for at få omtale i medierne.
Det vil vi lave om på. Og i stedet for at jobbe for “the man” i storbyen, så laver vi vores eget magasin. Satme.

Radon Metal Magazine er nemlig det halv-berusede hjertebarn af Peter og Kasper.
Både Peter og Kasper er metalfans to the fucking bone og de har begge haft deres gang i det lokale Odenseanske metalmiljø i nærmest hele deres voksenliv.

Vi ønsker ikke at konkurrere med de store medie-mastodonter (men vi elsker Mastodon), så vi holder det på den måde vi elsker det – nemlig undergrund. 

Vores anmeldelser er ærlige og lige til. Vi pakker ikke tingene ind, men vi sviner heller ikke bare for at være seje. Tværtimod har vi fokus på alt det positive og sjove ved den hårde musik. Der skal være plads til at drikke sig ned og råbe “det fee!”, ligesom der skal være plads til at løbe rundt og have det pisse fedt i en wall of death, selvom det måske ikke er Slayer der er på scenen, men et mindre band. Og bare fordi guitaristen måske spiller ad helvedes til, så kan det stadigvæk være en fucking fed koncert. Dét har vi fokus på. Ikke al det negative pis. Fandme.

Hvem er vi så?

Peter Sandvig

Peter Sandvig

Slagsbror i MITE, tidligere bassist, guitarist og backup vokal i det lokale superstjerneband Annominus. Nuværende forsanger i Owl King og dertilhørende hardcore-afficionado.

Peter er ikke til 80’er-thrash og han er bestemt ikke til power.

Til gengæld er han god at gemme sig bag i en moshpit og god til at vælte ind på scenen og semi-dræbe forsangere og pedal boards.

 

Kasper Fladmose

Kasper Fladmose

Tidligere trommeslager i et band der aldrig rigtig var et band. Men bandet hed alligevel Bloodvein og Kasper forfattede sangene og skreg med på en mikrofon bag trommerne. Det lød ad helvedes til.

Kasper er uddannet multimediedesigner og digital konceptudvikler og arbejder som fotograf i sit eget lille firma, hvor hans primære fokus er portrætter, bryllupper og naturligvis koncerter.

Kaspers arbejde som fotograf vil dog ikke få indflydelse på hans virke for Radon Metal.

Kasper har to børn, hvorfor du ofte finder ham med mad på trøjen og ondt i hovedet.

Når du sender Radon en mail på admin@radonmetal.dk, så er det næsten altid Kasper du får svar fra. Kasper tager sig nemlig af al kontakt til labels og promoagenturerne.

Hvis du skriver til Radon på facebook, er det 50/50 om du får svar fra Kasper eller Peter.

Kasper er manden bag hjemmesiden og ham der sætter anmeldelserne op så de er pæne at se på. 

Kasper er Slayer-aficionado og rigtig glad for Creedence på pladespilleren.
Kasper er heller ikke glad for power.

Du kan se Kaspers rigtige arbejde her: https://kasperfladmose.com/

Jesper Bøggild-Christensen

Jesper Bøggild-Christensen

Jesper er Radons nyeste tilkommer og fungerer som anmelder og all-round musiknørd.

Tidligere guitarist i kongerne af spillestedsnedrivning; Dead Witch og tidligere guitarist i hulemandsbandet Owl King. RIP til begge bands.
 
Jesper har tidligere arbejdet i pladebutik i Odense, og kan derfor diske op med tilfældig shinfo (shitty info) om alle mulige bands, når han lige bliver varmet op.
Er dårlig til at formulere sig kortfattet på skrift. Elsker Deftones, Meshuggah, Mastodon, Lamb of God, Slipknot, Cult of Luna, Between The Buried And Me, The Ocean, Steven Wilson og mange flere.
 
Hader power metal.